| yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CaRaMeLL ღ°•.♥.•°ღ *ÇILGIN* ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 28 Nerden : HePsİ NiN KaLbİnDeN İş/Hobiler : DERS ÇALIŞMAK/TEST ÇÖZMEK Lakap : YOKKİ ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : !! Uyarı !! : : Kayıt tarihi : 21/08/08
sEnİn sAyFaN hEpSi mİ 4 YüZ Mü?????: HEPSİ
| Konu: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Perş. Ağus. 21, 2008 5:25 pm | |
| ewet arkadaşlar yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın forum şu adı: soyadı: yaşı: varsa msn: sevdiği gün: bu sitweyi nerden buldun: sizde başka şeyler ekleebilirsiniz | |
|
| |
sümeyye ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Perş. Ağus. 21, 2008 6:25 pm | |
| ad:sümeyye soyad:bıçak yaş:11 msn:sumeyyebicakydol@hotmail.com bu siteyi nerden buldun:sen tanıttın canım bende üye oldum
canım sende kendini tanıtırmısın | |
|
| |
CaRaMeLL ღ°•.♥.•°ღ *ÇILGIN* ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 28 Nerden : HePsİ NiN KaLbİnDeN İş/Hobiler : DERS ÇALIŞMAK/TEST ÇÖZMEK Lakap : YOKKİ ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : !! Uyarı !! : : Kayıt tarihi : 21/08/08
sEnİn sAyFaN hEpSi mİ 4 YüZ Mü?????: HEPSİ
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Cuma Ağus. 22, 2008 5:04 pm | |
| tabi: adgamze durum:site sahibi msn:vermesem bu siteyi ben arkadaşıma açtırdım düzenledi bende ona yardım ettim site arkadaşımla benim yaş:"11- 12 | |
|
| |
**€n Yo$hyc!** ღ°•.♥.•°ღYeni Grup Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ư
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Nerden : YaSemiNisT=) İş/Hobiler : herşeym YASEMİN Lakap : Yoshynist !! Uyarı !! : : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Cuma Ağus. 22, 2008 5:41 pm | |
| adı:beyza soyadı:duran yaşı:14 varsa msn:sheker_1997@hotmail.com(ekleyebilirsiniz) sevdiği gün:Cuma bu sitweyi nerden buldun:başka bi sitede dost sitelerden | |
|
| |
gülçin ♥ღAdmiNღ♥
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 28 Nerden : ankara İş/Hobiler : keman çalmak müzik dinlemek hepsi Lakap : kumral prenses °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : !! Uyarı !! : : Kayıt tarihi : 28/08/08
sEnİn sAyFaN hEpSi mİ 4 YüZ Mü?????:
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Perş. Ağus. 28, 2008 8:50 am | |
| adı:idil soyadı:yüksel yaşı:12 varsa msn:vermek istemiorum sevdiği gün:salı/çarşamba bu sitweyi nerden buldun:başka bir siteden
En son gülçin tarafından Perş. Ağus. 28, 2008 9:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : yanlış yazmışım) | |
|
| |
tatlı_gülçinci_lokumcq ♥ღAdmiNღ♥
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : İzmir İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı °•.♥RuH HaliM°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : !! Uyarı !! : : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Cuma Eyl. 05, 2008 12:58 pm | |
| adı:feyza soyadı:gürer yaşı:11 varsa msn:yazamam sevdiği gün:cuma bu sitweyi nerden buldun:bu bizim sitede üye olan gamze adlı bir üye verdii | |
|
| |
sümeyye ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın C.tesi Eyl. 13, 2008 1:29 pm | |
| | |
|
| |
irosh-he Misafir
| Konu: Geri: yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın Ptsi Kas. 10, 2008 9:01 pm | |
| siz bırakın buraı yaaaa bnm
|
|
| |
| yeni üyeler kendilerini burada tanıtsın | |
|